A kosár üres

Vevőtájékoztató

Tisztelt Vásárlóink!

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.
A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken állunk rendelkezésére!

ÜZLETSZABÁLYZAT

Általános Szerződési Feltételek

Weboldalunkon egyedi, fényképes ajándéktárgyakat készítünk, forgalmazunk.
Megrendelésének elküldésével Ön a www.fotoszobor.hu weboldal vásárlója lesz. A megrendelés elküldése szerződéses nyilatkozatnak minősül, és ezzel egyidejűleg tudomásul veszi és elfogadja az alábbi szerződési feltételeket.

Szerződő felek:
Jelen internetes oldal üzemeltetője:

Termékmix Kft
1149 Budapest , Mogyoródi út .32
Tel.: +20/9401-058
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Adószám: 12172858-2-42
Bankszámlaszám:

a továbbiakban ÜZEMELTETŐ és a szolgáltatás igénybevevője, a továbbiakban MEGRENDELŐ között az alábbi feltételekkel:

A szerződés tárgya:

A www.fotoszobor.hu online áruház név alatt üzemeltetett webshopban található valamennyi árucikk.
A vásárolt áru jellemzői az adott árucikkhez tartozó termékleírásból tudhatók meg.

A szerződéskötés:

A www.fotoszobor.hu webáruházban regisztráció után lehet vásárolni.
Megrendelő az egyedi fényképes ajándéktárgy(fotoszobor) gyártásával bízza meg az Üzemeltetőt. A Szerződés a Megrendelő interneten adott megbízásának (megrendelés), az Üzemeltető által e-mailen történő visszaigazolásával jön létre.
Az Üzemeltető a megrendelés elkészültéről, szállításáról a rendeléskor megadott e-mail címre értesítést küld.

Árak:

Az Üzemeltető weboldalán megadott, a szerződéskötés napján (megrendelés leadása) érvényes árak, melyeket forintban (HUF) kell érteni. A számlán feltüntetett végösszeg a megrendelt ajándéktárgy(ak) árából, a szállítási- és postaköltségekből áll. A weboldalon feltüntetett árak bruttó fogyasztói árak, az ÁFA-t tartalmazzák.  A számlát a csomag minden esetben tartalmazza.
Az Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a helyes árat számítsa fel arra az esetre, ha a weboldala nyilvánvaló meghibásodást, így elírást vagy számítási hibát tartalmazna. Ebben az esetben Megrendelőt azonnali hatályú elállási jog illeti meg, amennyiben nem ért egyet az árszámítással.

Rendelési és fizetési feltételek:

A megrendelés leadására kizárólag a www.fotoszobor.hu internetes oldalon van lehetőség.
A www.fotoszobor.hu weboldalon leadott rendelés összegét a honlapon, ill. a megrendelőlapon található bankszámlaszámra való átutalással , vagy utánvét esetén átvételkor a postai kézbesítőnek készpénzben kell kiegyenlíteni.
A megrendelés szerinti valamennyi áru hiánytalan megfizetéséig Üzemeltető az árura tulajdonjogát fenntartja.

Rendeléstől való elállás:

A rendelés a termék(ek) legyártásának megkezdése előtt még visszavonható, emailben.

Amennyiben a rendelés legyártása megkezdődött, a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet 4. és 5(c.). §-aiba foglaltak alapján nem áll módunkban rendeléstől való elállást elfogadni,
miszerint a Vásárló nem élhet az elállás jogával, ha a termék a fogyasztó személyéhez kötött, illetve utasításai alapján vagy egyedi megrendelésre (kifejezett kérésére) előállított áru; mert az tovább nem értékesíthető.

Szállítás:

A kész termékek, ajándéktárgyak átvétele kiszállítással postai csomagként történik, valamint Budapest területén több helyen személyesen átvehető.
Az Üzemeltető az elkészített termékeket 2-7 munkanapon belül átadja kiszállításra a Magyar Posta Zrt. részére. A postaköltség a jelenleg érvényes postai díjtáblázat alapján értendő.
Megrendelő köteles a csomagot átvételkor megvizsgálni. A terméke(ke)n észlelt esetleges sérülés esetén kérje a jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot! Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt az Üzemeltetőnek nem áll módjában elfogadni!

Szállítási díjak:
Postai: A postaköltség a jelenleg érvényes postai díjtáblázat alapján értendő.
Személyes átvétel: Budapest több pontján, ingyenes.

Szerzői jogok védelme:

A feltöltött képekért minden felelősség a Megrendelőt terheli, ezért ki kell jelentenie, hogy azokat szerzői jog nem védi, személyiségi jogot nem sértenek, szabadon felhasználhatóak és a grafikák, kreatívok nem sértik harmadik fél jogait.
Az Üzemeltető semmilyen felelősséggel nem tartozik a feltöltött képek használatából eredő jogviták során, ezért a Megrendelőt, mint felhasználót a továbbiakban teljes felelősség terheli az elküldött képekért, és a használat során esetlegesen felmerülő jogi következményekért.
A felhasználó köteles mentesíteni Üzemeltetőt a fent említett jogsérelmekből származó összes követelés alól és megtéríteni az ügyben felmerülő összes költségét.


Adatvédelem:

Megrendelőnek szükséges megadnia személyes adatait a rendelés folyamata alatt (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). Ezeket az adatokat kizárólag a megrendelések pontos teljesítése érdekében kérjük és tároljuk. Az Üzemeltető a felhasználó adatait arra használja, hogy szükség esetén felvegye a Megrendelővel a kapcsolatot és teljesítse a megrendeléseket. Az Üzemeltető a birtokába jutott adatokat bizalmasan kezeli, azokat kizárólag a megrendelések teljesítéséhez használja fel, harmadik félnek semmilyen formában nem adja ki. Kivételt képez ez alól, ha a személyes adatok kiadására az Üzemeltetőt valamely hatóság jogszabály alapján kötelezi.

Megrendelő tudomásul veszi és hozzájárul, hogy a megrendelés teljesítéséhez és az archiváláshoz szükséges személyes adatait adathordozókon rögzítsék, továbbá kifejezetten hozzájárul személyes adatainak felvételéhez, kezeléséhez és használásához. Az adatkezelés a Ptk. 83. §, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv., és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. figyelembe vételével történik.  Az Üzemeltető valamennyi adatot bizalmasan kezel, melyet harmadik fél részére nem ad ki.
Megrendelőt megilleti a hozzájárulás visszavonásának joga. Az Üzemeltető kötelezi magát a személyes adatoknak visszavonás esetén való azonnali törlésére, kivéve amennyiben még van folyamatban levő megrendelés. Az Üzemeltető a megbízáskor abból indul ki, hogy a Megrendelő az adatait a termékek részére történő kiszállításának időpontján túl is biztosítja.
Az Üzemeltető fenntartja a jogot arra, hogy az elkészült ajándéktárgyról fotót készíthet és azt referenciaként a webshopban felhasználhatja. A Megrendelő emailben nyilatkozhat arról, amennyiben ezt nem engedélyezi.

Szellemi tulajdon:

A www.fotoszobor.hu honlap és az oldalon található tartalom az Üzemeltető tulajdona.

Üzemeltető fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot. A honlapon található bármely feltöltött anyagot, fotót, videót és szöveget kizárólag az Üzemeltető írásos beleegyezésével lehet részben, vagy egészben közölni, vagy bármilyen módon felhasználni. Ez a nyilatkozat tiltó nyilatkozatnak minősül.

  1. január 3.